0
Domaći fudbal

Partizan doveo Miroslava Vulićevića!

Objavljeno: 24.12.13 u 14:00

 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbalski klub Partizan je dobio još jedno veliko pojačanje, pošto je u redove srpskog šampiona stigao doskorašnji desni bek i kapiten Vojvodine, Miroslav Vulićević.

Promocija 28-ogodišnjeg fudbalera u Humskoj zakazana je već za danas u 15 časova. Vulićević je tako postao drugo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, nakon Nikole Drinčića.

Nakon isteka ugovora sa Vojvodinom, sjajni desni bek je kao slobodan igrač pojačao ekipu Marka Nikolića sa kojim je do nedavno sarađivao u Novom Sadu i čije je insistiranje bilo presudno za realizaciju ovog transfera.

Vulićević je karijeru započeo u ekipi Bana iz Raške, zatim šest sezona igrao za Javor i već tada privukao pažnju ljubitelja fudbala u Srbiji. Tokom četiri sezone provedene u novosadskoj Vojvodini odigrao je 122 utakmice i bio jedan od nosilaca igre, kao i nezamenljiva karika u ekipi na poziciji desnog beka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter