0
Domaći fudbal

FSS klubovima: Platite dugove, inače nema pojačanja!

Objavljeno: 24.12.13 u 19:41

Fss-Srara-pazova-900x500

FS Srbije upozorio je klubove koji imaju dugovanja da će im biti zabranjena registracija novih igrača ako ne izmire sve obaveze. 

Klubovi koji nisu izmirili svoja dugovanja su – Crvena zvezda, Jagodina, Novi Pazar, Radnički 1923 i Radnički iz Niša i njihovi predstavnici našli su se na današnjem sastanku sa predstavnicima FSS.

“Ovom prilikom predstavnicima klubova su predstavljenja dugovanja i utvrđeni rokovi, kao i posledice ukoliko ne regulišu svoje obaveze. Takođe su traženi i načini kako da klubovi svoje obaveze izmire pre početka prelaznog roka, odnosno na koji način da se izbegne mera izricanja zabrane registracije novih igrača“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

Kako se dodaje, pored konstatacije da je finansijska situacija veoma teška i da se klubovi nalaze u nezavidnom položaju, rezultat sastanka je bio koristan za sve.

„Očekivana pozitivna posledica je regulisanje obaveza, jer u suprotnom ih očekuje izricanje mere zabrane registracije novih igrača do izmirenja obaveza“, navodi se.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter