0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vulićević se dogovorio sa Partizanom

Objavljeno: 23.12.13 u 10:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pored Saše Stojanovića, fudbalera niškog Radničkog, Partizan bi tokom dana prema pojedinim najavama mogao da pojača i dugo najavljivani desni bek Vojvodine Miroslav Vulićević.

Iskusnom defanzivcu je na kraju jesenjeg dela sezone istekao ugovor sa „lalama“ i slobodan je u izboru nove sredine što je iskoristio njegov dosadašnji trener Marko NIkolić da ga uveri da je Partizan i nastavak saradnje sa njim pravo rešenje.

Vulićević je prethodnih dana pregovarao sa upravom crno-belih i izgleda da su dve strane pronašle zajednički jezik odnosno dogovorile su se oko svih pojedinosti, a potvrda ove priče trebalo bi da se desi danas kada će Partizan dobiti još jedno veliko pojačanje nakon što je Nikola Drinčić u petak već parafirao ugovor sa klubom iz Humske ulice.

Prema najavama koje stižu iz Novog Sada blizu dogovora sa Partizanom je i Petar Škuletić koji bi se u slučaju da sve bude u redu tako vratio u klub u kojem je i ponikao.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter