0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojadinović danas dobija otkaz?

Objavljeno: 23.12.13 u 10:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom današnjeg dana na Marakani bi trebalo da bude održan sastanak Odbora za hitna pitanja Crvene zvezde i to sa jednom jedinom temom – pitanje sportskog direktora.

Nakon otvorenog verbalnog sukoba sa najiskusnijim i najboljim fudbalerima bilo je jasno da su Zoranu Stojadinoviću odbrojani dani na toj funkciji pošto je daleko lakše smeniti jednog čoveka nego promeniti ceo igrački kadar. Pored toga nagađa se da su igrači u krenuli u otvoreni „rat“ sa Stojadinovićem na mig pojedinih članova uprave.

O sudbini sportskog direktora raspravljaće Dragan Džajić, predsednik kluba, zatim potpredsednici Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Toneč i član Upravnog odbora Branko Radujko, koji i čni gorespomenuti Odbor.

Ovdašnji mediji su već napravili mini spisak Stojadinovićevih naslednika na kojem se nalaze trojica bivših igrača kluba – Nebojša Krupniković, Vladimir Matijašević i Goran Bunjevčević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter