0
Košarka

Reptorsi iznenadili Tander, Pekmen nije imao sreće (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.13 u 09:16

Niz od 9 uzastopnih pobeda Oklahoma Tandera prekinuli si Toronto Repotorsi koji su na gostovanju slavili rezultatom 104:98.

reptors

Do ove iznenađujuće pobede Repotorsi su stigli nakon što su nadoknadili -10 koliko je u jednom delu poslednje četvrtine iznosila prednos Tandera.

Kajl Lauri bio je najefiaksnij igrač Toronta sa 22 poena, po 17 su potigli Demar Derozan i Amir Džonson koji je imao i 13 skokova.

Kod Tandera je Rasel Vestbruk postigao 27 poena, a Kevin Durent ubacio je 24 sa šutem iz igre 5-16.

Los Anđeles Klipersi pobedili su nakon produžetka u Stepls centru ekipu Minsota Timbervulvsa rezultatom 120:116.

Crnogosrki reprezentativac i bivši centar Partizana imao je na kraju regularnog dela dva šuta za pobedu ali se oba puta lopta izmigoljila iz obruča. Šta tek onda reći za Pekmenov šut za izjednačenje kada je u produžetku lopta volšebno skliznula sa obruča.

Treba ipak reći da su Vuvlsi pobedu u regularnom delu ispustili zahvaljujući gluposti Kevina Martina koji nije uspeo da sačuva loptu a Klipersi nakon toga uspeli da izjednače

Peković je utakmicu završio sa rekorodom karijere od 34 poena i tome dodao 14 uhvaćenih lopti, a njegov saigrač Kevin Lav ubacio je čak 45 uz 19 skokova.

Sa druge strane Blejk Girifin koji je utakmicu završio ranije zbog šest faulova ubacio je 32 poena za Kliperse, 22 je dodao Džamal Kraford, a 19 Kris Pol uz 13 asistencija.

Rezultati:
Indijana – Boston 106:79
Oklahoma – Toronto 98:104
LA Klipers – Minesota 120:116

hotsportrs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter