0
Domaći fudbal

Pižon: U Zvezdi se nikada nije svađalo preko medija

Objavljeno: 23.12.13 u 19:39

FK Crvena Zvezda, trece kolo kvalifikacija za ligu Evropa, Dinamo Tbilisi Vs. Crvena Zvezda

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon osvrnuo se na medijske rasprave funkconera i igrača i istakao da što pre treba prekinuti svađu preko medija, naglasivši da se to nikada nije radilo u klubu.

– Ne držim nikome stranu, ali to nikada nije bila praksa Crvene zvezde i treba da prekinu s time. Klub je bio poznat i po trenerima, pa ste videli da niko od nas bivših nije kritikovao Stojanovića, već smo mu pružali podršku. Igrači treba da gledaju svoja posla, a trener i rukovodstvo svoja – rekao je Petrović prisutnim novinarima na promociji klupskog kalendara.

Uprkos turbulentnoj polusezoni i neočekivanim porazima, Zvezda je jesenji deo prvenstva završila na drugom mestu, s bodom zaostatka za vodećim Partizanom.

– Bez obzira na sve, ovaj drugi deo godine je bio dosta dobar. Koliko god mi kukali na neke rezultate koji su bili nepredvidjeni, bod zaostatka za Partizanom je dobar rezultat i možemo da očekujemo da ćemo na proleće osvojiti prvenstvo – jasan je Petrović.

Osim javnih svadja, klub je u finansijskoj krizi, ali Petrović ipak veruje u bolju budućnost.

– Ne bavim se finansijama, ali vidim da je teško i da igrači, rukovodstvo i radnici ne primaju plate. Nije lako, ali mislim da treba da se stegnu i izdrže, mislim da dolaze dobra vremena – rekao je Petrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter