0
Evropske lige

Petković odlazi iz Lacija

Objavljeno: 23.12.13 u 16:08

vladimir-petkovic

Nedeljni poraz Lacija na gostovanju Veroni od 4:1 bio je i poslednji meč u kojem je rimljane vodio Vladimir Petković pošto je predsednik kluba Klaudio Lotito odlučio da mu uruči otkaz i samo je pitanje sata kada će se to i zvanično desiti.

„Potrebna nam je šok terapija i u narednih sati ću doneti konačnu odluku. Sastao sam se sa Petkovićem i saglasili smo se da ne možemo da nastavimo zajedno. Ne želim da pravim promenu radi promene, ali sam svestan da nešto moramo da menjamo. Imam kratkak spisak trenera koje bih voleo da vidim na klupi. Videćemo šta je najbolje rešenje za nas“ – rekao je Lotito.

Pretpostavlja se da bi švajcarskog stručnjaka, koji je u Lacio došao 2012. godine i osvojio kup Italije sa rimskim klubom, na klupi mogao da zameni Eduardi Reja koji je već vodio ovaj tim.

Lacio posle 17 odigranih kola zauzima 10. mesto na tabeli Serije A sa svega 20 osvojenih bodova, a na poslednjih osam mečeva ima samo jedan trijumf.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter