0
Evropske lige

Murinjo bi da radi još 12 godina

Objavljeno: 23.12.13 u 12:13

murinjo

Da je Žoze Murinjo zaista poseban, kako mu i glasi nadimak koji su mu nadenuli engelski novinari, znaju svi koji malo bolje prate fudbal, a on se redovno trudi da ga opravda.

Poslednja u nizu zanimljivih izjava menadžera Čelsija je ona u kojoj je on ograničio svoj dalji trenerski rad na svega 12 godina.

„Voleo bih da radim još 12 godina. S obzirom da uskoro punim 51 godinu mislim da je to realan broj s tim da bih želeo da u poslednje dve godine vodim jednu od dve reprezentacije koje preferiram – moju Portugaliju ili Englesku u kojoj sam proveo najlepše godine“ – objasnio je Murinjo.

Portugalac je takođe rekao da se nada da će odraditi sve četiri godine iz ugovora sa Čelsijem, a da će nakon toga razgovarati sa upravom kluba o eventualnom nastavku saradanje. Dodao je Murinjo i da se u londonski klub vratio iz ljubavi o čemu najbolje svedoči podatak da je dobio najlošije uslove u ugovoru u poslednjih 10 godina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter