0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Kovač srušio lidera

Objavljeno: 23.12.13 u 10:18

Srpski košarkaš Mirko Kovač zabeležio je još jednu sjajnu partiju u dresu Krajove, pošto je bio junak trijumfa svoje ekipe nad Asesoftom u 13. kolu rumunskog prvenstva.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Krajova je u tom duelu slavila sa 86:76 i tako zabeležila veliku pobedu nad ovosezonskim učesnikom Evrokupa i liderom rumunskog šampionata, ukupno osmu ove sezone u domaćem šampionatu.

Kovač je bio sjajan protiv Asesofta i meč je završio sa 24 poena, devet skokova i jednom asistencijom. Veliku pomoć srpski košarkaš je imao u Liju koji je dao 20 poena i osam skokova, dok je Sils Kortez upisao 19 poena.

U poraženoj ekipi, Li je meč završio sa 22 poena i šest skokova, dok je Burlaku upisao 12 poena i deset skokova.

Zahvaljujući trijumfu nad Asesoftom, Krajova je sada na deobi četvrtog mesta sa osam pobeda i utakmicom manje. Asesoft je ostao prvi sa skorom 10-3, ispred Oradee koja ima 10-2.

U rumunskom šampionatu sledi pauza zbog novogodišnjih praznika, a košarkaše Krajove u narednom kolu čeka ekipa Gaz Metana 11. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter