0
ATP

Đoković i Beker započeli zajednički rad

Objavljeno: 23.12.13 u 11:19

djokovic-beker

Nakon priče koja je prodrmala teniski svet da je Boris Beker novi glavni trener Novaka Đokovića red je došao da se dve teniske legende okrenu radu.

Nemac, koji do sada nije imao trenerskog iskustva, odradio je prvi trening sa našim asom sa ciljem da Novak što spremniji dočeka početak nove sezone, ali i da mu izloži svoje ideje o mogućim promenama u đokovićevoj igri.

Već krajem nedelje na turniru u Abu Dabiju ćemo moći da vidimo obrise Bekerovog rada pošto Novaka tada očekuje polufinalni dvoboj sa boljim iz meča između Endija Mareja i Žo-Vilfrida Conge.

Nakon toga sledi selidba u Australiju gde će se i intezivnije raditi pune dve nedelje pred početak prvog Gren slem turnira u sezoni na kojem Novak brani titulu osvojenu prošle godine u antologijskom meču sa Rafaelom Nadalom. Đoković je inače trostruki uzastopni osvajač Australijan Opena (ima četiri titule ukupno) i u slučaju da uspe da odbrani tron postaće prvi teniser koji je pet put osvajao trofej na ovom turniru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter