0
AdmiralBet ABA Liga

Planinić, Džening, Stroberi odlaze iz Cibone

Objavljeno: 22.12.13 u 14:25

Košarkaški klub Cibona suočava se sa veoma teškom situacijom zbog finansijskih problema i dugovanja. Predsednik kluba, Ivica Lovrić, potvrdio je da su tačne priče da će ekipu uskoro napustiti igrači sa najvećim ugovorima.

Zagrebački klub nema novca da isplati svoje obaveze, tako da će Cibonu najverovatnije napustiti centar Planinić, zatim Stroberi i Džening, a vrlo moguće i Blesingejm. Ako se tome doda da je pre nekoliko dana otišao i prvi centar, Žižić, jasno je da Zagrepčani ostaju bez okosnica tima.

„Suočeni smo sa odlaskom ključnih igrača, čiji su ugovori najveći. Videćemo hoćemo li uspeti da dovedemo neke košarkaše iz Hrvatske da zauzmu njihova mesta. Uveren sam da možemo da vratimo Andriju Žižića, da ćemo se dogovoriti o rešenju dugovanja. Uz njega, Kuridžu i Arapovića popunili bismo centarsku liniju“, ispričao je predsednik Cibone.

Prema nezvaničnim informacijama zagrebački klub duguje blizu 2 miliona evra. Privatizacija je sve izvesnija ukoliko klub želi da opstane i nastavi da beleži značajnije rezultate.

Cibona, podsetimo, u ponedeljak gostuje Crvenoj zvezdi u okviru 13. kola ABA lige.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter