0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Muta rezigniran nakon poraza MZT-a

Objavljeno: 22.12.13 u 10:39

Trener Radničkog Miroslav Nikolić bio je veoma nezadovoljan posle poraza svog tima od MZT-a kod kuće 79:69 u 13. kolu ABA lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„MZT nam je održao predavanje u borbenosti. Radi se o boljoj ekipi od nas u ovom trenutku. Ne kažem da nismo mogli da slavimo, pobeđivali smo i jače. Ali slabo smo igrali. Nismo bili na nivou u odbrani, niti smo ispoštovali neke taktičke zamisli u fazi napada. Borili smo se, hteli da dobijemo, ali smo naišli na jaku ekipu koja je pobedila Zvezdei koja ima dve kvalitetne postave“.

Zoran Martič, trener MZT-a, kaže da je bilo ključno zaustaviti Marka Marinovića.

“Znao sam da će biti teška utakmice jer je Radnički neugodan tim. Ima visok procenat šuta za tri poena, plasirao se u drugi krug Eurocupa. Kada dođeš u Jezero, ako nisi spreman da plivaš – potoneš. Mi smo pokazali želju da se borimo i za takav pristup smo bili nagrađeni. Kada sam došao, nismo mnogo menjali u napadu, već mi je cilj bio da poboljšamo odbranu. Vršili smo veliki pritisak na Marinovića, jer smo znali da od njega mnogo toga zavisi”.

Radnički sada ima skor od 4 pobede i 9 poraza, a Makedoncima je ovo bila šesta pobeda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter