0
Domaći fudbal

Milivojević: Stojadinović me terao iz Zvezde!

Objavljeno: 22.12.13 u 11:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Anderlehta i bivši prvotimac Crvene zvezde, Luka Milivojević, odlučio je da se uključi u sukob koji postoji između Zorana Stojadinovića i igrača kluba sa Marakane.

Milivojević je izneo svoje viđenje celokupne situacije i stao na stranu nekadašnjih saigrača:

„Svako ko se u poslednjih godinu dana zadesio u klubu može da vam potvrdi da Stojadinović ne radi u interesu Crvene zvezde. Ja lično nemam ništa protiv njega, ali znam za situacije sa priprema u Antaliji prošle zime, kada je sve bilo kako treba dok on i Kokeza nisu došli i planski počeli da prave raspad sistema. Doneli su nemir među igrače, Stojadinović se žalio kako loše igramo i počeo da podstiče netrpeljivost među određenim igračima“.

Talentovani vezista se zatim osvrnuo i na priče o sastavljanju idealne postave u dogovoru sa igračima, ali uz uslov da u timu obavezno budu Garida i Dauda:

„Nas šestorica smo bili pozvani na taj sastanak i rečeno nam je da sastavimo nekakav idealan tim, uz obavezno stavljanje Garida i Daude. Na kraju sam ja tu loše prošao, iako sam uigravan tokom čitavih priprema, Garido je prvi dobio šansu da igra u prvenstvu“.

Za sam kraj, 22-ogodišnji fudbaler je izneo razloge zbog kojih se uključio u sukob Stojadinovića sa igračima Crvene zvezde:

„Ja sam samo ispričao činjenice koje mogu da potvrde i igrači koji su tada bili u klubu. Mene niko nije nagovorio, ni Kokeza, ni bilo ko drugi. Ja od ove priče nemam nikakav interes, osim boljitka Crvene zvezde. Veliki sam Zvezdaš i mislim da svi treba da budu upućeni u celu priču“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter