0
Košarka

Džordan ispunio želju navijača Šarlot Hornetsa

Objavljeno: 22.12.13 u 15:41

Šarlot Hornetsi

Navijači Šarlota će sasvim sigurno biti oduševljeni potezom vlasnika kluba, legendarnog Majkla Džordana, koji je rešio da logo sa divljom mačkom pod kojim franšiza trenutno nastupa zameni dobro poznatim, redizajniranim, štršljenom.

Novi logo biće korišćen od prvog dana po završetku aktuelne sezone, a predstavljen je navijačima na poluvremenu utakmice između Šarlota i Jute. Redizajnirani stršljen deluje opasnije od starog, sa izraženom žaokom, manjim, ali više pretećim očima, oštrijim krilcima.

„Navijaču su to tražili i evo ispunjena im je želja. Ovo veče je zaista posebno za sve nas“, rekao je Majkl Džordan prilikom predstavljanja novog loga.

Podsetimo, Šarlot je od 1988. do 2002. godine nastupao pod nazivom Hornets, a potom se franšiza iz Severne Karoline preselila u Nju Orleans. Ljubitelji NBA košarke u Srbiji se odlično sećaju te ere kad su boje kluba branili Leri Džonson, Alonzo Morning, Vlade Divac, Glen Rajs, Magzi Bogs.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter