0
Evropske lige

Bejl: Hotelska soba mi je bila kao zatvorska ćelija

Objavljeno: 22.12.13 u 12:35

Geret Bejl

Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl, ispričao je svoja iskustva u ‘kraljevskom klubu’ neposredno nakon senzacionalnog transfera iz Totenhema za rekordnih 100 miliona evra.

„Jedva sam čekao da se iselim iz hotela. Koliko god da je to bilo dobro i lepo iskustvo, taj transfer, nisam bio potpuno opušten. Sa medijima u blizini, ljudima preko puta, uvek sam bio na oprezu i fokusiran. Uvek su tu bili ljudi koje svašta interesuje, žele da pitaju i da se slikaju sa mnom. Ja sam bio zarobljen u sobi, koju sam doživljavao kao zatvorsku ćeliju u određenim situacijama. Nije to bilo ništa strašno, ali malo sklanjanja od javnosti mi je bilo potrebno tada. Morao sam da se psihički pripremim za obaveze u Realu“, ispričao je Bejl.

Nakon tri nedelje provedene u hotelu, Velšanin je u gradu pronašao kuću za sebe i izvukao se iz haosa, koji ga je zadesio na početku života u Madridu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter