0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdi novčana kazna zbog ‘neTolerancije’ i opomena zbog dugovanja

Objavljeno: 21.12.13 u 14:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu novčanom globom od 200.000 dinara zbog transparenta i zastave koje su navijači ovog kluba razvili na meču 14. kola Jelen Superlige protiv OFK Beograda odigranog na Karaburmi.

Podsećamo, tada su Delije ispod svoje tribine raširili transparent sa natpisom „Ne TOLErišemo“, dok su na zastavi bile predstavljeni arbitri sa fantomkama na glavi i puškama u rukama što je automatski izazvalo prekid od nekoliko minuta dok se to nije bilo uklonjeno.

Međutim, daleko veći problem je opomena pred suspenziju sa koom bi klub sa Marakane mogao da se suoči ukoliko do početka prelaznog roka ne ispalti dugovanja prema igračima koji su dobili sporove pred Arbitražnom komisijom Jelen Superlige. Dugovanja nisu nimalo zanemarljiva odnosnoiznose čak 243.000 evra (Vešoviću se duguje 117.000 evra, Kaduu 100.000 i Mladenoviću 26.000).

Pored Crvene zvezde poslednju opomenu zbog neisplaćenih dugovanja dobili su još Vojvodina, niški i kragujevački Radnički, OFK Beograd i užička Sloboda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter