0
Domaći fudbal

Trajković se malo zabrojao

Objavljeno: 21.12.13 u 13:07

Branislav-Trajković

Fudbaler Vojvodine Branislav Trajković nekoliko dana unazad sebe promoviše kao novog fudbalera jednog od naša dva najveća kluba, međutim u celoj priči se pita i Vojvodina čiji funkcioneri tvrde da njih do sada niko nije kontaktirao.

„Trajković ima još šest meseci ugovora sa Vojvodinom i njegov status je jasan. Zna se kakva prava i obaveze proističu iz ugovora koji je na snazi. To što on hoće da ide ili ga neki drug klub želi nije dovoljno za realizaciju transfera već se i mi nešto pitamo. U Vulićevićevom slučaju je druga priča pošto je njemu istekao ugovor sa Vojvodinom“ – rekao je za Žurnal Radisav Rabrenović, generalni sekretar kluba iz Novog Sada.

Podsećamo da Trajković navodno ima ponude i pojedinih turskih i ruskih klubova koji bi mogli da iskoriste činjenicu da se pita i Vojvodina pa bi uz određeno obeštećenje mogli da ga privole da dođe baš kod njih.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter