0
Evropske lige

Suarez: Titula još daleko, idemo korak po korak

Objavljeno: 21.12.13 u 23:31

Luis Suarez

Napadač Liverpula, Luis Suarez, bio je presrećan nakon pobede nad Kardifom (3:1) u 17. kolu Premijer lige i makar privremenog preuzimanja prve pozicije na tabeli.

Sjajni Urugvajac je pružio još jednu odličnu partiju i bio dvostruki strelac na ovom susretu, ali uprkos tome ne dozvoljava da ga pobeda ponese:

„Nakon potpisivanja novog ugovora danas sam bio potpuno fokusiran na utakmicu. Igrali smo veoma dobro u prvih 45 minuta i tada rešili pitanje pobednika. Iako smo trenutno prvoplasirani još je rano govoriti o osvajanju titule. Važno je da uvek budemo maksimalno posvećeni svakoj narednoj utakmici i da idemo korak po korak. Još jednom smo pokazali da smo na domaćem terenu gotovo nesavladivi“, rekao je Suarez.

 Ovom pobedom Liverpul je izbio na prvo mesto na tabeli i tu će ostati najmanje do ponedeljka, kada se sastaju Arsenal i Čelsi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter