0
Ostali sportovi

Risović: Pobeda protiv Brazila bi bila najslađa (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.13 u 16:15

jovana-risovic

Jovana Risović malo po malo izrasta u vrhunskog golmana što je nagovestila i u svojim juniorskim danima. Partija koju je pružila u polufinalnom duelu protiv Poljske kada je dugo bila nesavladana neće uspavati našu mladu reprezentativku pred finalni meč, već kako ona tvrdi biće joj samo dodatni motiv.

„Imale smo cilj i išle smo ka njemu. Kada smo pobedili reprezentaciju Južne Koreje, znali smo da nas čeka Norveška, svetski šampion. U tu, i u svaku narednu utakmicu ušle smo hladne glave i maksimalno ozbiljno. Potrudile smo se da ne napravimo istu grešku kao prošle godine na Evropskom prvenstvu, kada smo ispale u polufinalu“ – objasnila je Risovićeva.

Finalni meč protiv Brazila biće odlična prilika za revanš pošto su samo južnoamerikanke u dosadašnjem delu takmičenja uspele da savladaju našu selekciju.

„Selekcija Brazila nas je jedina pobedila, pa ćemo sutrašnju utakmicu finala iskoristiti da im vratimo, jer ako njih pobedimo, ne može da bude slađe. Nismo svesne da smo dovde stigle“ – zaključila je Jovana, najmlađa među reprezentativkama.

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter