0
Evropske lige

Nezaustavljiv: Stefan Šćepović dao dva gola Barseloni!

Objavljeno: 21.12.13 u 22:57

Stefan Šćepović

Napadač Sportinga iz Hihona, Stefan Šćepović, bio je najzaslužniji za remi svog tima (2:2) sa Barselonom B u 19. kolu španske Segunde.

Srpski napadač je nastavio svoju golgetersku seriju i na ovom susretu i sa dva pogotka doneo veoma vredan bod Sportingu sa ovog neugodnog gostovanja. Samo 15 minuta igre bilo je dovoljno Stefanu da zatrese mrežu Katalonaca na ovom susretu i da dovede svoj tim u vođstvo.

Zanabarija je u 33. minutu poravnao rezultat na 1:1, da bi 23-ogodišnji Šćepović samo dva minuta pre kraja postigao svoj 15. gol u Segundi ove sezone i doveo Sporting na prag trijumfa, 2:1. Međutim, fudbaleri Barselone B su iskoristili preostalo vreme do kraja susreta da postignu još jedan pogodak i uspeli da izbegnu poraz.

Nakon ovog remija ekipa Sportinga deli drugu poziciju na tabeli španske druge lige, sa 32 boda, sa ekipom Uelve, koja ima i meč manje. O

Posle ovakvog ishoda, Sporting trenutno deli drugo mesto na tabeli sa ekipom Uelve, koja ima i meč manje. Obe ekipe sada imaju po 32 boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter