0
Domaći fudbal

Mihajlović traži veću minutažu u Zvezdi

Objavljeno: 21.12.13 u 22:46

Stefan Mihajlović

Mladi napadač Crvene zvezde, Stefan Mihajlović, veruje da bi u nastavku šampionata trebao da dobije znatno veću priliku i ima veću minutažu u timu crveno-belih.

Mihajlović, koji je tokom jeseni bio u senci iskusnijih napadača, najčešće se isticao golovima na prijateljskim utakmicama, ali to nije bilo dovoljno da se kod trenera Slaviše Stojanovića izbori za značajniju minutažu u zvaničnim mečevima.

„Nije mi jasno kako sam ja, koji sam redovno postizao golove na prijateljskim utakmicama, uvek dobijao šansu da igram posle onih koji to nisu zaslužili. A uvek su u igru sa klupe ili priliku da sede na istoj dobijali oni koji to manje zaslužuju od mene“, rekao je Mihajlović i najavio da odlazak na pozajmicu u neki drugi klub ne dolazi u obzir.

Za kraj Stefan je otkrio da je razgovarao sa trenerom Stojanovićem na ovu temu kao i da mu je obećano da će imati svoju priliku da se dokaže i izbori za značajnije mesto u timu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter