0
Fudbal

Iranci teraju seksi Fernandu da se upristoji

Objavljeno: 21.12.13 u 19:13

Fernanda Lima

Muški deo populacije će sasvim sigurno biti razočaran pritužbama i zahtevima Iranaca u vezi sa stajlingom  prezenterke, glumice i modela, Fernande Lime, na svečanosti povodom dodele ‘Zlatne lopte u Cirihu’.

Naime, iz Irana su stigle najveće kritike na račun FIFA zbog provokativnog izdanja prelepe Brazilke koja je bila centralna figura tokom izvlačenja grupa za Mondijal 2014. godine. Iz ovog razloga, seksi Fernanda će morati da se ‘upristoji’ i pojavi u manje provokativnom izdanju na svečanosti koja će biti održana povodom dodele ‘Zlatne lopte’ naredne godine u Cirihu.

„Žao mi je što je sve ovako protumačeno. Nisam imala nameru nikoga da uvredim, naročito ne iranski narod, njihovu kulturu i državu. Izvukla sam pouke iz cele situacije i zato ću na sledećoj svečanosti povesti više računa o svom stajlingu“, poručila je prelepa Lima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter