0
Košarka

Bruklin Netsi do kraja sezone bez povređenog Lopeza

Objavljeno: 21.12.13 u 17:38

Bruk Lopez

Prvi centar Bruklin Netsa, Bruk Lopez, odsustvovaće sa terena do kraja sezone zbog teške povrede stopala koju je doživeo na meču protiv Filadelfije.

Ekipa koju sa klupe predvodi legendarni Džejson Kid doživela je tako još jedan težak udarac i dodala još jedno ime listi povređenih ključnih igrača, nakon Derona Vilijamsa, Kirilenka i Terija.

Lopez se nedavno vratio na parket nakon oporavka od povrede skočnog zgloba, sa da je doživeo još veću nezgodu. U trećoj četvrtini meča protiv Filadelfije stradalo mu je stopalo, ali je uprkos tome odigrao meč do kraja i postigao 22 poena. Ipak, po završetku susreta, nakon detaljnih lekarskih pregleda, utvrđeno je da polomio metatarzalnu kost koju je operisao pre dve godine. Za Lopeza je tako ova sezona završena, a njegovo odsustvo pokušaće da nadoknade većom minutažom Kevin Garnet i Endrju Bleč.

Bruklin Netsi nakon 26 odigranih utakmica imaju odnos pobeda i poraza 9-17.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter