0
Košarka

Aleksandrov doneo pobedu Oldenburgu

Objavljeno: 21.12.13 u 22:21

Nemanja Aleksandrov

Košarkaši Oldenburga pobedili su Braunšvajg sa 70:66 u 14. kolu Bundeslige, a junak tog trijumfa bio je Nemanja Aleksandrov.

Aleksandrov, koji je jedan od najboljih igrača Oldenburga od početka sezone, u devetoj pobedi svog tima ove sezone u nemačkom prvenstvu učestvovao je sa 18 poena, četiri skoka i jednom asistencijom za 27 minuta igre.

Koliko je uloga srpskog košarkaša bila bitna pokazuje i podatak da je pored njega samo Riki Polding imao dvocifren učinak u pobedničkom timu, sa 15 poena i šest skokova. Na drugoj strani, u redovima Braunšvajga, istakao se Kajl Vizer sa 20 poena i šest skokova.

U duelu između Oldenburga i Braunšvajga viđeno je dosta preokreta, a posle izjednačene prve četvrtine domaćin je zaigrao agresivnije i održavao prednost. Aleksandrov i njegovi saigrači probudili su se u poslednjem periodu, koji su dobili sa 25:12 i na kraju došli do očekivanog trijumfa, s obzirom da je njihov rival u donjoj polovini tabele.

Košarkaši Oldenburga su predvođeni Aleksandrovim došli do devete pobede, a u narednom ih očekuje gostovanje Bremerhavenu. Taj meč igra se sledeće nedelje od 17 časova.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter