0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Todorić: Partizan poput Feniksa, faktički neuništiv!

Objavljeno: 20.12.13 u 10:58

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić ocenio je da je taj košarkaški klub dokazao da je neuništiv i dodao da očekuje da će igrati bolje u nastavku takmičenja Evrolige, pošto neće imati opterećenje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Plasman u Top 16 je veliki uspeh koji je malo ko očekivao. Možda samo mi i naši navijači, zbog svega što se dešavalo kada je počela Evroliga. Naročito posle utakmice u Moskvi, kada smo izgubili prvog plejmejkera do kraja sezone. Partizan je, međutim, dokazao da je poput Feniksa, faktički neuništiv i da skoro uvek nađe rešenje“, rekao je Todorić agenciji Beta.

Partizan je u četvrtak izgubio u Pioniru od moskovskog CSKA, ali se plasirao u Top 16 fazu Evrolige zahvaljujući ostalim rezultatima.

„Idemo dalje. Najbitnije je da ćemo imati još 14 velikih utakmica i da će to biti najbolja škola za naše mlade igrače. Mislim da ćemo igrati bolje nego do sada. Nemamo nikakvo opterećenje i svaka pobeda biće veliki uspeh za nas. Nadam se da ćemo igrati u beogradskoj Areni i da će nas publika i dalje pratiti, jer da nije njih, ne znam da li bismo ovo napravili. Hvala i igračima i stručnom štabu na svemu do sada“, rekao je Todorić, uz osvrt na učešće u ABA ligi.

„Možda smo imali jedan kiks u Jadranskoj ligi, ali mislim da dobro guramo i na tom polju. Čekaju nas dva važna gostovanja, Cedeviti i Igokei, i ako tu izvučemo živu glavu, mislim da ćemo se približiti i drugom cilju ove sezone, a to je plasman na završni turnir“, rekao je Todorić.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter