0
Košarka

Paunić: Svakog dana šutnem po 1000 trojki

Objavljeno: 20.12.13 u 12:05

ivan-paunic-fuenlabrada

Španska košarkaška liga je broj jedan u Evropi, a on je broj dva u takvoj neverovatno jakoj konkurenciji. Naš Ivan Paunić dominira u dresu Fuenlabrade, pa se popeo na drugu poziciju na listi najboljih trojkaša Endesa lige. Rezultat za svaki respekt.

-Veoma sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, ali želim da nastavim da napredujem i da se probijem na čelo.  Cilj mi je da budem najbolji, prvi u šutu za tri poena u najjačoj ligi u Evropi. Svakodnevno radim na tome i nastaviću da vežbam i ostvarim to što sam zacrtao – samouveren je Paunić.

Nedavno je na Jutjubu osvanuo i snimak na kome Paunić na treningu pogađa 33 trojke u nizu bez promašaja.

-Što se tiče šuta, baš dosta vremena provodim u dvorani  individualno šutirajući posle treninga. Svakog dana šutnem 1000 trojki! Uz to, radim i na drugim napadačkim segmentima – ističe bek Fuenlabrade.

To se, naravno, odražava na njegove partije u dresu Fuenlabrade, koje su odlične i standardne od starta sezone.

-Zadovoljan sam svojom igrom i igrom kompletne ekipe. Ipak, svi želimo mnogo više i mnogo bolje, a imamo dosta prostora za napredak – kaže Paunić.

U nedelju (12.15 h) Fuenlabradu i sjajnog srpskog beka očekuje duel sa slavnom Barselonom.

– Dočekujemo izuzetno jakog rivala Barselonu, koja je ove sezone, uz Real, kao i prethodnih godina najkvalitetniji tim Endesa lige. Pokušaćemo da odigramo što bolje i da ih iznenadimo. Imamo pravo da se nadamo pobedi – optimistički poručuje Ivan Paunić.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter