FOTO:STARSPORT
in , ,

Novi rekord Beogradskog maratona

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić rekao je da se za samo 20 dana za predstojeći maraton prijavili takmičari iz 23 zemlje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je prijavljivanje za ovu manifestaciju počelo tako rano, a za samo 20 dana prijavili su se učesnici iz 23 zemlje sa pet kontinenata“, rekao je Nikolić.

Među prijavljenim učesnicima nalaze se, kako je kazao, takmičari iz Australije, Kanade, Nemačke, Brazila, Velike Britanije, Turske, Perua, Italije, Rusije, SAD, Švajcarske, Poljske, Španije, kao i iz zemalja u okruženju.

Prijavljivanje putem interneta za 27. Beogradski maraton počelo je 29. novembra, a na stranici www.bgdmarathon.org svi zainteresovani mogu promaći Uputstvo o načinu prijavljivanja.

„Pripreme za 27. Beogradski maraton, koji će se održati 27. aprila 2014, daleko su odmakle u svim segmentima organizacije i mi ćemo učiniti sve da i sledeće izdanje ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog dogadjaja u Beogradu i Srbiji bude najbolje do sada“, rekao je Nikolić.

hotsport.rs/beta

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kec na Ajntraht

Đorđević sledeće nedelje preuzima Srbiju