0
Evropske lige

Bošku ‘leži’ Lacio

Objavljeno: 20.12.13 u 13:29

jankovic

Predstojeće kolo Serije A doneće jedan vrlo interesantan duel, u kojem će ekipa Verone srpskog fudbalera Boška Jankovića, dočekati rimski Lacio.

Verona je daleko najprijatnije iznenađenje ove sezone, pošto ekipa iz ‘grada ljubavi’ zauzima visoku šestu poziciju i od mesta koje vodi u Evropu razdvajaju je samo dva boda. U goste im dolazi osmoplasirani Lacio koji zaostaje čak šest poena i to je ekipa protiv koje je Boško Janković tradicionalno dobro igrao. Kao član Đenove imao je pozitivan skor protiv kluba iz Rima, a prošle sezone je u trijumfu od 3:2 bio najbolji pojedinac susreta i dvostruki strelac.

-Najbitinije je da i dalje imamo pozitivan stav i da u ritmu dobrih igara i rezultata završimo 2013. godinu. Iz tog razloga moramo da imamo maksimalan pristup utakmici protiv Lacija, kako bi održali visoku poziciju na tabeli – rekao je Janković.

Janković je ove sezone odigrao osam utakmica za ekipu Verone postigao je jedan gol, pobednički u trijumfu nad Kaljarijem. Meč sa Lacijom će biti poslednji pred mini novogodišnju pauzu, koja će trajati dve nedelje, a Veronu nakon toga očekuje gostovanje Udinezeu u prvoj nedelji nove godine. Duel se igra u nedelju od 15 časova.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter