0
TimeOut

Partizanu se potkrala greška u kalendaru (FOTO)

Objavljeno: 19.12.13 u 19:25

Partizan kalendar

Ko radi taj i greši. Čelnici Partizana organizovali su novogodišnji koktel i izblamirali se. Gostima su podelili kalendare za 2014. godinu, a na slici meseca januara nalazi se smenjeni trener Vuk Rašović!

Očigledno da marketing služba kluba iz Humske nije računala da će Rašović dobiti otkaz tako brzo, pa im se potkrala greška, zbog koje mogu da zakažu štampanje novog, dopunjenog izdanja. S druge strane topčiderskog brda, u Zvezdi su se odlučili za realniji pristup kada se radi o kalendaru za 2014. Crveno-beli će uskoro objaviti kalendar ali bez fotografija trenera i fudbalera tima.

– Ne znamo ko će od igrača tužiti klub u nedeljama koje dolaze niti znamo ko će otići ove zime, tako da moramo da igramo na sigurno. Napravićemo kalendar u kojem ćemo svakog meseca promovisati po fotografiju dresa iz naše bogate istorije, a uz grb je to jedino što je sigurno Zvezdino u 2014. godini – rekao je za Alo jedan od zaposlenih u marketingu crveno-belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter