0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić precrtao Đembu-Đembu

Objavljeno: 19.12.13 u 14:46
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Erik Đemba-Đemba je prilikom doalska u Partizan najavljivan kao veliko pojačanje, s obzirom da je svojevremeno nosio i dres Mančester Junajteda, ali tamnoputi vezista nije opravdao ni delić očekivanja pa klub iz Humske sada traži način na koji bi mogao da se otarasi Kamerunca.

Novi trener crno-belih Marko Nikolić je već prilikom predstavljanja najavio da će se nekim igračima klub zahvaliti na saradnji, a prema saznjima dnevnog lista Sport na „spisku za odstrel“ nalazi se i Đemba-Đemba, koje po sezoni ima platu od 220.000 evra, a nije dokazao da je zaslužuje.

Međutim, u slučaju jednostranog raskida ugovora bez dogovora dve strane Partizan bi bio obavezan da Kameruncu isplati sve što mu po ugovoru pripada. Vezista Partizna je tokom jesenjeg dela sezone navodno imao neke ponude iz jednog tajlandskog kluba, ali su on i njegov menadžer demantovali tu vest tako da je pitanje da li će Đemba-Đemba prihvatiti sporazumni raskif ugovora, a da pre toga ne obezbedi budućnost.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter