0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kaluđerović bi da rastereti Vojvodinu

Objavljeno: 19.12.13 u 17:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mir i tišinu uspavanog  FC „Vujadin Boškov“ danas je na trenutak  poremetio  zvuk fudbalske lopte. Na terenu dobro poznato lice, Andrija Kaluđerović u „punoj ratnoj opremi“. Individualno trenira kako bi što spremnije dočekao svoju novu destinaciju ili pak nastavio da u dresu Vojvodine trese protivničke mreže i na proleće. O svojim planovima ubojiti centarfor kaže:

„Imam ponudu jednog stranog kluba ali sve je još neizvesno. Poslednju reč ima moj matični Guan iz Pekinga, a pošto je trenutno u Kini pauza moram da sačekam da se klupski administrativci vrate sa odmora.
Lično se ne opterećujem odlaskom jer sa Vojvodinom imam još šest meseci ugovora i mogu da vam kažem da bi rado ostao u Novom Sadu.

Svestan sam da je Vojvodina, kao uostalom i svi ostali klubovi u Srbiji, u teškoj situaciji i zbog toga bi bilo bolje da odem u inostranstvo. Bilo bi to veliko rasterećenje za klupsku kasu. Ali ako tako i ne bude, ponavljam, ostaću u Voši do leta.

Nisam nerazuman čovek, znam da novca sada nema ali će ga sigurno biti jer klub vode ozbiljni ljudi. Vojvodina me je vratila u fudbalski život i najmanje što uz golove mogu da joj vratim je strpljenje.“

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter