0
ATP

Ivanišević: Beker Novakov trener, zezate me?

Objavljeno: 19.12.13 u 12:21

bejer-ivanisevic-stih-piolin

Vest da će Boris Beker biti novi glavni trener Novaka Đokovića prilično je iznnenadila Gorana Ivaniševića koji će u narednom periodu voditi računa o karijeri Marina Čilića.

„Jel moguće, Borko će da bude Đokovićev trener? Zezate me? Zvuči kao šala, ne znam kako on može da mu pomogne“ – bile su prve Ivaniševićeve reči kada je čuo informaciju.

Hrvat je potom nešto razboritije govorio o celom slučaju.

„Ma Beker je super lik, meni lično najdraži od svih koji su igrali tenis u moje vreme. Jedva čekam da ga sretnem, biće ludo sa njuim na Turu. Možda bi mogao da pomogne Đokoviću oko servisa ili voleja, ono što je pokušao da uradi Tod Martin. Ne znam koliko će njihova saradnja trajati, ali će sigurno biti zanimljivo. Sve je više bivših tenisera u trenerskim vodama, evo i Majkl Čeng je postao trener Keju Nišikoriju“ – rekao je Beker dodavši da je jasno da Novak traži promene koje će i dobiti angažovanjem Bekera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter