0
Evroliga

Fridzon: Nikada nije lako u Beogradu

Objavljeno: 19.12.13 u 14:29

vitalij-fridzon

Jedan od iskusnijih košarkaša moskovskog CSKA Vitalij Fridzon u izjavi za ruske medije pred večerašnji evroligaški duel sa Partizanom u Beogradu istakao je da su svi u timu svesni šta ih očekuje u Pioniru.

„Ovaj meč je veoma važan za oba tima. Partizan će u slučaju pobede sigurno ići u Top 16 fazu, a mi želimo da osvojimo drugo mesto u grupi. Nikada nije lako igrati u Beogradu, ali smo se ozbiljno pripremili za ovaj duel i nadamo se da ćemo da pobedimo“ – rekao je Fridzon.

Meč 10. kola Evrolige između Partizana i CSKA igra se večeras od 20.45 časova u beogradskom Pioniru. U utakmici odigranoj pre pet nedelja u Moskvi „armejci“ su zabeležili ubedljiv trijumfo od čak 42 poena razlike što može da bude dodatni motiv za crno-bele, mada im je daleko veća motivacija sama činjenica da im pobeda donosi plasman među 16 najboljih timova „starog kontinenta“ i još 14 mečeva protiv evropskih velikana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter