0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Upaljač Zvezdu koštao hiljadu evra

Objavljeno: 18.12.13 u 18:17
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

KK Crvena zvezda Telekom kažnjena je sa 1.000 evra zbog ubacivanja upaljača na teren u finišu meča sa Laboral Kućom u Kombank areni.

Mnogo opasniji podatak od novčane kazne koji je na adresu Crvene zvezde stigao iz Evrolige je da će se svaki naredni incidinet, bilo da se radi i o najminimalnijem prestupu, smatrati kao teži prekršaj.

Naime, zbog činjenice da je Crvena zvezda treći put ove sezone sankcionisana od strane Evrolige (upozorenje posle utakmice sa Lokomotivom Kuban, 12.000 evra kazne posle utakmice sa Panatinaikosa, 1000 evra kazne posle utakmice sa Laboral Kućom) prema članu 28.1 paragraf 1 svaki naredni incident biće okarakterisan kao ozbiljan prekršaj.

To praktično znači da će u slučaju da u nekoj od narednih utakmica Crvene zvezde u Evrokupu svaki i najmanji incident biti novčano sankcionisan znatno oštrije uz mogućnost da Crvena zvezda igra mečeve pred praznim tribinama, kao i da bude sankcionisana oduzimanjem bodova, gubitkom utakmice ili isključenjem iz takmičenja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter