0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Tepić zadužio crno-belu ‘četvorku’

Objavljeno: 18.12.13 u 18:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski košarkaš Milenko Tepić je i zvanično postao novi član Partizana, saopšteno je na sajtu višestrukog prvaka Srbije.

On je potpisao ugovor sa šampionom Srbije na godinu i po dana, a na leđima će nositi broj četiri. Tepić se već pridružio novim saigračima na treninzima, a klub je u procesu registracije novog igrača u KSS i ABA ligi, kako bi za naredni meč u regionalnom takmičenju bio na raspolaganju treneru Vujoševiću, saopšteno je na sajtu kluba.

Milenko Tepić (26, 202 cm) raskinuo je ugovor sa Lijetuvos Ritasom. Reprezentativac Srbije ove sezone je odigrao sedam evroligaških mečeva za litvanski tim i prosečno provodio na terenu 15 minuta i postizao po četiri poena.

Tepić je nosio dres Partizana od 2006. do 2009. godine. Prethodno je igrao za Vojvodinu, a po odlasku iz Beograda je nastupao za Panatinaikos i Kahasol.

U dresu Partizana Tepić je osvojio tri titule prvaka Srbije, dva državna Kupa i tri Jadranske lige. Sa Panatinaikosom je 2011. godine bio šampion Evrope i dvostruki prvak Grčke.

U mlađim kategorijama je sa reprezentacijom osvojio četiri zlata i srebro na kontinentalnim takmičenjima, a sa seniorskim državnim timom je bio vicešampion Evrope 2009. u Poljskoj. Bio je i član selekcije “orlova“ koja je 2010. završila Svetsko prvenstvo na četvrtoj poziciji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter