0
TimeOut

Nesreća u Indiji: Urušila se tribina sa navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.13 u 10:24

Velika nesreća dogodila se na otvaranju novog stadiona u indijskom gradu Bekal kada se tribina prepuna gledalaca urušila u sekundi, nakon čega je više stotina ljudi povređeno, a neki od njih nalaze se u životnoj opasnosti.

Untitleda

Kako prenose mediji u toj zemlji, tribina koja se urušila bila je montažnog tipa, odnosno konstruisana od građevinskih skeli, metalnih šipki i drvenih dasaka. Pretpostavlja se da je tribina bila preopterećena, tačnije da je na njoj bilo više publike nego što je dozvoljeno, ali i da je ona bila montirana na blatnjavom zemljištu.

Sve se odigralo neverovatno brzo, dok je jedan dečak izvodio svoju tačku žongliranja sa loptom, a sve u sklopu programa otvaranja.

Pomoć u bolnici zatražilo je više od stotinu ljudi, šestoro sa teškim povredama, a policija je započela istragu protiv organizatora ovog događaja, kao i onih koji su bili zaduženi za gradnju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter