0
Košarka

Katić: Hvala Partizanu i Hemofarmu, ali Zvezda mi je pružila najviše

Objavljeno: 18.12.13 u 11:01
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Košarkaš Raško Katić, izrazio je svoju zahvalnost klubovima koji su pružili najviše tokom dosadašnje karijere, sa naročitim naglaskom na Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, 33-ogodišnji centar je u crveno-beli tabor stigao iz Partizana, a prethodno je nastupao za ekipu Hemofarm i nemačkog Valter Tajgersa.

„Sa raznim klubovima sam doživeo lepe trenutke, svaki je specifičan i vezan za određeni period života. Valter Tajgersi su mi pružili mnogo, period u Hemofarmu je bio prelep. U Partizanu sam za dve godine osvojio pet titula i doživeo mnogo lepih stvari. Međutim, Crvena zvezda mi je dala najviše. Ne iz razloga što trenutno igram u tom klubu, već zato što je to realnost. Zvezda me je izvukla iz Kragujevca i anonimnosti, da bi se nakon nekoliko godina ponovo vratio u taj klub i doživeo najbolje sezone u karijeri. Zaigrao sam u reprezentaciji i dobio ono što mi je nedostajalo. Hoću da kažem jedno veliko hvala“, napisao je Katić na svom Instagramu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter