0
Evropske lige

Gvardiola: Zadovoljstvo je raditi sa Riberijem

Objavljeno: 18.12.13 u 12:36

Gvardiola i Riberi

Trener minhenskog Bajerna, Pep Gvardiola, ima samo reči hvale za jednog od najboljih igrača u svom timu, Frenka Riberija.

Sjajni Francuz je bio strelac prvog gola u pobedi Bavaraca nad kineskim Gvangžuom sa 3:0 u polufinalu klupskog prvenstva sveta, koje se održava u Maroku. Još jedna dobra partija Riberija inspirisala je Pepa Gvardiolu da iskaže svoje zadovoljstvo:

„Frenk ima neverovatno srce i motivaciju za igru, spreman je da se u svakom trenutku vrati u odbranu, često i po 40 metara unazad kako bi sledio protivnika i pomogao svom timu. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da radim sa tako posvećenim igračem“.

Trener Bajerna se zatim osvrnuo i na predstojeći duel finala klupskog prvenstva sveta, koji će Bajern igrati sa boljim iz duela Radža Kazablanka – Atletiko Mineiro:

„Moramo dobro da se pripremimo za taj meč. Najvažnije je da igrači budu svesni da je ovo jedinstvena prilika, finale, i da nema popravnog. Moramo da osvojimo trofej“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter