0
Fudbal

Arsenal traži Kostu da im pomogne u osvajanju titule

Objavljeno: 18.12.13 u 13:42

Dijego Kosta

Arsenal je već nekoliko nedelja lider na tabeli engleske Premijer lige, a menadžer Arsen Venger ne planira da tu poziciju prepusti bilo kome do kraja sezone.

Međutim, sjajni vezni red nije dovoljan za titulu u tako jakom takmičenju, pa Francuz nastoji da već u januaru solidno pojača svoj napad. Nakon bezuspešnog pokušaja dovođenja Luisa Suareza, izbor je pao na ubitačnog Dijega Kostu iz Atletika.

Brazilski fudbaler igra neverovatno dobro od starta ove sezone, na 21 meču postigao je 22 golova, od čega 17 u Primeri, što ga zajedno sa Ronaldom čini vodećim strelcom tog takmičenja, dok svi ostali fudbaleri imaju 7 i više golova zaostatka za njima dvojicom.

Ono što dodatno hrabri Vengera je otkupna klauzula od 38 miliona evra, koja se čini realnom za napadača ovakvog kvaliteta, pa je Venger već poslao dva skauta koji će ispratiti dva naredna meča Atletiko Madrida.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter