0
Fudbal

Stanojeviću otkaz u Kini

Objavljeno: 17.12.13 u 18:05

Aleksandar-Stanojevic

Bivši trener Partizana, Aleksandar Stanojević, nije više šef stručnog štaba kineskog Peking Guana, kako prenosi „Mocart Sport“.

Uprkos tome što je ostvario zapažen rezultat na klupi kineskog prvoligaša, zauzevši treće mesto na tabeli kineskog šampionata što je i najbolji plasman u istoriji kluba, srpskom treneru je jutros uručen otkaz.

Nakon Ljubiše Tumbakovića pre dva meseca, Sima Krunića pre dve nedelje, i Radomira Antića pre samo par dana, Stanojević je postao još jedan u nizu srpskioh trenera koji su postali višak u kineskim klubovima. Ono što je najčudnije u čitavoj priči, jeste činjenica da je Stanojević produžio ugovor sa dosadašnjim klubom pre samo tri meseca, a ugovor je važio do decembra 2015. godine.

Za sada nije poznato gde će Stanojević nastaviti svoju trenersku karijeru, a da je otkaz usledio koji dan ranije, sigurno bi usledile spekulacije o njegovom povratku među crno-bele, na mesto koje je juče zauzeo Marko Nikolić.

hotsport.rs/Mocart Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter