0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan se ponovo interesuje za Vukčevića

Objavljeno: 17.12.13 u 13:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada je bilo tek najavljeno da bi Marko Nikolić mogao da dođe  na mesto trenera Partizana već tada su pojedini mediji u Humsku selili neke od igrača Vojvodine, pre svega Miroslava Vulićevića i Branislava Trajkovića, a poslednji u nizu za kojeg se pretpostavlja da bi mogao da obuče crno-beli dres je nekadašnji fudbaler srpskog šampiona Simon Vukčević.

Kako piše portal cg-fudbal.com Nikolić želi da u Partizan dovede Vukčevića, koji ima ugovor sa novosadskim klubom do kraja sezone, ali uz klauzulu da može da napusti tim ukoliko za njega stigne ponuda koja zadovoljava apetite „lala“.

Tačno je da klub iz „srpske Atine“ ima finansijskih problema i sprema se za rekonstrukciju tima, međutim ni u Partizanu situacija nije mnogo bolja pa je pitanje da li crno-beli mogu da isplate obeštećenje Novosađanima, ali i za ovdašnje uslove prilično veliku Vukčevićevu platu zbog čega prethodnog leta i nije postignut dogovor sa crnogorskim reprzentativcem.

Vukčević je inače već igrao za Partizan u periodu od 2003. do 2006. godine, kada je prešao u redove ruskog Saturna da bi potom nastupao još i za lisabonski Sporting, Blekburn i Karpate iz Ljvova.

hotsport.rs/cg-fudbal.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter