0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Novi ‘rat’ u Zvezdi – Mijailović optužuje Stojadinovića, ovaj uzvraća duplom merom

Objavljeno: 17.12.13 u 16:12
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na Marakani nikada nije dosadno, tek što se jedna afera satvi ad akta odmah izbije druga, a akteri najnovije su defanzivac Nikola Mijailović i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Naime, iskusni levi bek je u opširnom intervjuu za Mocart sport optužio Stojadinovića da loše utiče na atmosferu u ekipi i da podmeće intrige i spletke igračima.

„Ja nemam problem sa Stojadinovićem. Imali smo odličan odnos do određenog trenutka, sve dok nije počeo da nam smeta u svlačionici. Čovek se bavi intrigama i spletkama, što je meni nebulozno. Samo dođe i priča ko je šta rekao… Loše utiče na ekipu. Govorio je okolo kako ja radim s Kokezom, kako sam ja Kokezin čovek, i kako me on nagovara na sve… Pomisliće ljudi svašta, a ja želim samo da Zvezda osvoji tri boda. Neka igra ko hoće. I ja sam sedeo na klupi, pa se nisam bunio. Stojadinović je ubijao autoritet trenera, čak je i ogovarao potpredsednike u svlačionici“ – rekao je između ostalog Mijailović za Mocart sport.

Vrlo brzo je usledio Stojadinovićev odgovor koji je očigledno kivan na pojedine članove uprave sa kojima bi trebalo da sarađuje, a izgleda da je situacija daleko od idilične.

„Nisam mutav, niti je bilo ko lud da ne vidi šta se dešava. Kad igrač počne da se meša u poslove kluba, onda nešto nije u redu. Nikola je dobar dečko, odličan igrač, profesionalac, ali mi je žao što ga koriste i instruišu. Jasna mi je pozadina svega, bliži se prelazni rok, ponovo se diskredituje direktor, kako bi eventualno nova Sportska komisija mogla da se uključi u transfere. Od mene niste čuli nijedno ime, ali ste pametni ljudi, možete samo da zaključite. Mijailović jeste izgovorio reči u pomenutom intervjuu, ali je retorika prepoznatljiva i stiže iz usta drugog čoveka. Ako na nečiji rad imam zamerke, onda izađem javno i kažem: taj je loše uradio ovo i ovo. A sad vam kažem: gospodin koji ima nešto protiv mene i želi isključivo da radi prelazni rok nije pravi muškarac, čim nema snage da mi lično saopšti primedbe, već za to koristi igrače. Reč je o niskim argumentima, bez osnova. I da postoji neki problem, red je da se rešava u klub, a ne posredstvom medija“ – obrazložio je Stojadinović.

hotsport.rs/Mozzart sport

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter