1
Domaći fudbal

Nove kazne za srpske sudije, ali ne za one koje su sudile Zvezdi i Partizanu

Objavljeno: 17.12.13 u 11:37

4fc4cfd63756djsl

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je na po četiri meča Vlada Glođovića i Novaka Simovića zbog grešaka koje su napravili na utakmicama između niškog Radničkog i Čukaričkog odnosno Jagodine i Radničkog iz Kragujevca.

Glođoviću se na dušu stavlja to što nije dodelio crveni karton golmanu Čukaričkog Borivoju Ristiću zbog prekršaja van šesnaesterca, dok je Simović kažnjen zbog toga što je oštetio Jagodinu za penal u duelu sa Kragujevčanima, iako su se gosti tokom i posle meča žalili na njegovu arbitražu.

S druge strane isti organ je procenio da su Milan Jeremić i Bojan Nikolić dobro odradili svoj posao na utakmicama između OFK Beograda i Crvene zvezde odnosno Čukaričkog i Partizana. Jeremić je bio pod lupom zbog dosuđenog penala za crveno-bele na Karaburmi i nedosuđenog za domaću ekipu, ali je procenjenno da je u obe situacije postupio prema pravilima. Analizirana je i situacija sa Banovog brda kada je Nemanja Petrović u šesnaestercu zaustavio Filipa Stojkovića zbog čega je Čukarički smatrao da je oštećen, ali Sudijska komisija tvrdi da Nikolić nije pogrešio što nije dosudio penal jer je start bio na granici dozvoljenog.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. E ovako sto se sudija u Srbiji tice one moraju da budu prije svega nezavisne od bilo kojeg kluba u Srbiji ,drugo ako neke sudije u Srbiji naprave ovakve greske one moraju da budu drasticno kaznjene sto znaci da se kazne da ne sude utakmice Super lige Srbije i kupa Srbije i za ostala takmicenja godinu do dvije van fudbala Srpskog !!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter