0
Fudbal

Mitrović već u januaru napušta Anderleht?

Objavljeno: 17.12.13 u 11:16

aleksandar-mitrovic

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović za samo nekoliko meseci u dresu Anderlehta dokazao je svoj kvalitet i opravdao uloženih pet miliona evra u njega, a Belgijanci bi već u januaru mogli višestruko da profitiraju ukoliko ga prodaju jednom od zainteresovanih klubova.

Naime, kako prenose pojedini britanski mediji za mladog napadača interesovanje pokazuju Čelsi i Arsenal odnosno prvak Evrope Bajern. Međutim, ako se prisetimo izjave Žozea Murinja da tokom zime neće dovoditi nove igrače u tim i ako je Portugalcu verovati onda Mitrović neće postati „plavac“, ali bi mogao da bude „topdžija“ pošto je Arsenal hteo da ga kupi još dok je nosio dres Partizana. Isti izvor navodi i da Bavarci odnsono trener Gvardiola traži napdača koji bi mogao da bude alternativa Mariju Mandžukiću i da je Mitrović jedan od kandidata.

Mitrović je pažnju evropskih velikana privukao odličnim igrama za briselski klub za koji je u 12 prvenstvenih mečeva postigao devet pogodaka od kojih je nekoliko njih bilo vredno bodova odnosno bili su odlučujući u pobedama Anderlehta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter