0
Evropske lige

Kup Španije: Favoriti potvrdili prolaz

Objavljeno: 17.12.13 u 23:50

Pedro

Večeras je širom Španije odigrano šest revanš mečeva šesnaestine finala Kupa Kralja u fudbalu, a favoriti su uglavnom samo potvrdili svoj prolaz u narednu rundu.

Najzvučnije ime večeras, ekipa Barselone, savladala je na domaćem terenu sa 3:0, golovima Pedra i Nejmara te autogolom Marijana, i tako ukupnim skorom 7:1 ostvarila plasman u osminu finala ovog takmičenja.

U mečevima igranim od 20 časova prolaz su obezbedili Viljareal, Hetafe, Levante i Osasuna, dok su svoje učešće u Kupu za ovu sezonu završili Elče, Đirona, Huelva i Malaga. Najuzbudljivije je bilo na mečevima Elčea i Viljareala gde je jedan gol odlučio, kao i u duelu Osasune i Malage gde je domaći tim prošao zbog više golova postignutih u gostima.

Sutra je na programu još 6 revanš mečeva a u četvrtak još 4, čime će biti kompletirana šenaestina finala Kupa Španije u fudbalu.

Svi rezultati dana:

Elče-Viljareal 0:1
Hetafe-Đirona 4:1
Levante-Huelva 4:0
Osasuna-Malaga 1:1
Barselona-Kartahena 3:0
Granada-Alkorkon 0:2 (Alkorkon prošao nakon izvođenja jedanaesteraca)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter