2
Košarka

Kinsi bi igrao za Srbiju!

Objavljeno: 17.12.13 u 11:22

Kinsi

Tarens Kinsi je za veoma kratko vreme postao ljubimac navijača Partizana, a ni ostali nisu ravnodušni prema njegovim igrama u crno-belom dresu.

Zbog svega toga navijači kluba iz Humske već su počeli da ubeđuju Amerikanca da u budućnosti zaigra za reprezentaciju Srbije, na šta je on na svom Tviter nalogu odgovorio da mu se čini da je to zanimljiva ideja.

Međutim, veliko je pitanje u kom smeru će dalje ići Košarkaški savez koji je do sada uporno odbijao ideju da za naš nacionalni tim igraju stranci. Čini se kao da je samo nas sramota da platimo igrača koji nije državljanin Srbije odnosno da ga naturalizujemo, ali zato Španci, Rusi, Hrvati i svi ostali uopše nemaju problem sa tim.

Takođe, pre izvesnog vremena je i budući selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio da ako se on pita Amerikanci neće igrati za naš nacionalni tim. Pitanje je da li je u međuvremenu promenio stav.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter