0
Fudbal

Frans Fudbal: Real od januara ‘lovi’ Matuidija

Objavljeno: 17.12.13 u 22:18

Matuidi

Dva bogata kluba ući će u žestok duel van terena već u januaru, a u pitanju su madridski Real i pariski PSŽ. Borba će se voditi oko Blaza Matuidija.

Pomenuti francuski reprezentativac deluje kao idealno rešenje za određene „rupe“ u postavi Madriđana a sjajnom vezisti ugovor ističe narednog leta, pa će u januaru biti slobodan za pregovore sa drugim klubovima prenosi ugledni „Frrans fudbal“. Osim pregovora, Real Madrid bi mogao i da plati Matuidija PSŽ-u, naravno ispod tržišne vrednosti s obzirom da mu je ugovor na isteku, kako bi obezbedio da bude jedini klub sa kojim će Francuz pregovarati.

Matuidi je ove sezone upisao 18 ligaških nastupa za PSŽ, postigao dva pogotka, a kao potvrda dobrih igara tu je i drugo mesto u izboru za francuskog fudbalera godine, tik iza Frenka Riberija koji je ‘morao’ da pobedi shodno ostvarenim uspesima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter