0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić neće na Toletovo mesto

Objavljeno: 17.12.13 u 11:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić poručio je danas da nije zainteresovan da preuzme čelnu funkciju u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

„Nemam ambicija da radim u FSS, možda sam pre godinu dana i imao, pre nego što sam došao u Zvezdu, ali sada više ne“ – rekao je Džajić u intervjuu Tanjugu i na taj način prekinuo sve spekulacije na temu da će baš on naslediti odlazećeg prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića.

Džajić je ponovio da ne sumnja kako će Karadžić napustiti tu funkciju do starta drugog dela šampionata.

„Od ozbiljnih i odgovornih ljudi u koje imam puno poverenje čuo sam da je sa Karadžićem postignut dogovor da u decembru podnese ostavku, odnosno da se sve to završi do starta drugog dela prvenstva. Nisam ja to rekao napamet, nego iz tih razloga, a ne da bih ga lično menjao“ – objasnio je Džajić.

Prvi čovek Crvene zvezde potvrdio je takođe da su igrači potpisali dokument prema kojem su se obavezali da do Nove godine neće potraživati novac za zaostale plate kako bi klub mogao da prođe kontrolu UEFA za licenciranje za narednu sezonu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter