0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Partizan poziva navijače, karte za CSKA u prodaji u utorak i sredu

Objavljeno: 16.12.13 u 22:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaški klub Partizan NIS će u utorak 17. i u sredu 18. decembra prodavati karte za predstojeći duel sa moskovskim CSKA.

Svi zainteresovani mogu da kupe najviše četiri karte na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona od 10 do 15 časova.

Cena ulaznica za meč 10. kola je 1000 dinara za tribine i 2000 dinara za parter. U prodaji će biti ukupuno 1800 karata, od toga 1000 za tribine i 800 za parter.

Kapacitet dvorane Pionir će kao i za utakmicu sa Nanterom, Fenerbahčeom i Barselonom biti proširen postavkom montažne tribine u Parteru 4. U ovoj sezoni na svim utakmicama Evrolige u hali Pionir kapacitet Partera 4 će biti proširen za 800 mesta.

“Kupovinom ulaznice navijači će biti u prilici da prate najbolju evropsku klupsku košarku i pomognu svom klubu koji u ovoj sezoni treba njihovu podršku više nego ikada ranije“, saopšteno je na sajtu kluba.

Partizan NIS dočekuje moskovski CSKA u četvrtak, 19. decembra sa početkom u 20,45 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter