1
Košarka

Novi ‘rat’ Vujoševića i Čovića na pomolu

Objavljeno: 16.12.13 u 14:54

Izjava trenera Duška Vujoševića, da je neka visoka nestranačka ličnost pozvala i upitala menadžera Željka Obradovića da li su Fenerbahče i Partizan namestili utakmicu u Evroligi zagolicala je maštu mnogima.

„Pa kakve su to bolesne glave i mozgovi? Ne znam kako neko ko je toliko godina u srpskoj košarci može da priča takve stvari. Mada taj verovatno polazi od sebe misleći da svi tako rade“, odgovorio je trener crno-belih na optužbe o nameštanju.

Iako Vujošević nije želeo da otkrije na koga je tačno mislio, čitajući između redova njegove izjeve novinari su došli do pretpostavke da je u pitanju prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, koji trenutno nije član ni jedne političke partije. Na pitanje  da li je on zvao Obradovićevog menadžera, Aleksandra Raškovića, i posumnjao u regularnost Partizanove pobede koja je crno-belima povećala šanse za plasman u TOP 16 Evrolige, Čović je odgovorio:

„Nemam komentar. Zaista ne želim takve stvari da komentarišem. Da je nešto pametno u pitanju pa i da komentarišem, ali ovo je zaista van svake pameti“.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter